Met ingang van het komende seizoen zijn we op zoek naar een:

(plant)aardige kok m/v

Voor onze, steeds plantaardiger keuken zijn we op zoek naar iemand die deze ontwikkeling verder mee wil maken.
Het werk is niet ingewikkeld, maar op piekmomenten wel stressvol, dus daar moet je dus van nature dus wel tegen kunnen.
In onze ruime moderne keuken zien we je dan graag pizza bakken, pasta maken, soepen, salades en sausen bereiden en voorbereiden. bedoeld voor bezorging, afhaal en restaurant.

Profiel:
Biologisch en vegetarisch/vegan spelen in jouw leven al een belangrijke rol. Je bent flexibel en openminded met een vleugje humor. Je behoeft geen rookpauze en bent voorzichtig met deo-parfum en make up.

Werktijden:
Tussen 15 en 21 uur, afhankelijk van de drukte en dag van de week. 5 dagen per week waarvan minimaal 2 dagen op vr-za-zo

Beloning:
Mede door de lockdown ligt het geld nog niet voor het oprapen. Minimum loon is het vertrekpunt. Hogere beloning is afhankelijk van de je ervaring en feitelijke inbreng.
OVER ONS:
Onze missie heeft zich steeds verder ontwikkeld om een reeks lekkere en gezonde gerechten aan te bieden, zonder het genieten uit het oog te verliezen. Biologische landbouw is een eerste vereiste. We zijn dan ook EKO-Horeca gecertificeerd.

Wij zijn blij als de gast bij ons de keuze voor plantaardig maakt. We zijn niet tegen vlees en vis, maar in onze visie niet essencieel voor de maaltijd. Ontwikkelingen op dat vlak hoef je van ons dan ook niet te verwachten.

Wie ons inspireren!
Om een beeld te geven.
Spirit Rotterdam,
ilovesla,
Cava-USA
Vegan-masters

Gaat je hart nu harder kloppen, mail dan al je voors en tegens naar:

info@biopizzazutphen.nl

Frank Loef

JasperVera
BioPizzaLogo
BioPizzaLogo
BioPizzaLogo