VACATURE BEZORGER KEUKENHULP

Vanwege de groei op de onze locatie achter het station Zutphen zijn we op zoek naar een: BEZORGER / KEUKENHULP M/V Werkzaamheden: De volgende taken worden afhankelijk van de drukte en bezetting afgewisseld. Bezorgen, afwassen, schoonmaken keuken en magazijn, groenten snijden, en soortgelijke werkzaamheden. Er wordt met elektrische fietsen en een autootje bezorgd. Werktijden: Minimaal 2 dagen per week, waarvan minstens 1 dag in het weekend.
diensten van 16/17 uur tot 22/23 Wat vragen we van jou: leeftijd vanaf 16 jaar serieuze werkhouding, netjes en zorgvuldig, stressbestendig, doorzetter Interesse in biologische landbouw en voeding. Gezonde levensinstelling. geen rookpauzes nodig. Woont in of rond Zutphen. Wij bieden: Een modern restaurant met het streven naar de beste kwaliteit en service, waar vanuit onze opvattingen met een maximum aan duurzame en biologische ingredienten wordt gewerkt en de gast centraal staat. Er moet hard gewerkt worden, in een ontspannen sfeer, maar er is ook ruimte om veel leren. Beloning start met minimum loon. Alle gewerkte uren en fooi worden uitbetaald.
Doorgroeimogelijkheden in keuken of bediening bij gebleken geschiktheid. Haal een sollicitatieformulier in het restaurant tussen 12 en 20 uur: of stuur een mail met je gegevens naar info@biopizzazutphen.nl t.a.v. Thomas Loef laatst aangepast op 20-8-20

Biologisch-Mediterraan Restaurant

BioPizza  - info@biopizzazutphen.nl - 0575 769 003